Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До системи Helsi.me приєднались Оболонський, Солом’янський і Деснянський райони

13 липня 2017 року, 10:53

У Києві до системи Helsi.me приєднались Оболонський, Солом’янський і Деснянський райони. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Завдяки системі Helsi.me пацієнти можуть знайти на сайті свого дільничного лікаря за адресою проживання. ЇЇ користувачі мають можливість записатися на прийом до терапевта, педіатра, профільного лікаря на конкретний час через інтернет, call-центр, у реєстратурі, не витрачаючи час у черзі. За час роботи через Систему на прийом до лікарів первинної і вторинної ланки записались більше 50 000 пацієнтів. Із них понад 40% – онлайн, інші – через сall-центр і реєстратури. Наразі більше 2 000 медичних співробітників внесено до електронної медичної системи Helsi.me», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, завдяки Системі можна знайти лікаря за спеціальністю, прізвищем і місцем роботи. Сюди занесені адреси всіх дільниць, закріплені за ними терапевти, педіатри, що дозволяє пацієнтам знайти лікаря на сайті за адресою проживання. На порталі пацієнта кияни можуть переглядати свої візити до лікаря та результати прийомів (консультаційні листи). Також передбачена можливість «прив’язати» медичну картку дитини до медкартки з профілем батьків.

«Helsi.me надає медзакладам можливість взяти участь у медичній реформі – підключити заклад і лікарів, зафіксувати вибір пацієнтом свого сімейного лікаря та передати всю інформацію до Міністерства охорони здоров’я», – зауважив Микола Поворозник.

Нагадаємо, що першими до системи Helsi.me підключилися медичні заклади Подільського району столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]