Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: «За 10 днів у місті не буде жодної незаконної газової заправки!»

10 квітня 2017 року, 13:03

 

У столиці продовжується демонтаж автогазозаправних пунктів (АГЗП). Відповідно до списку, який зареєстрований Департаментом міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА і є у вільному доступі, на території міста залишилося 55 нелегально розміщених об’єктів. Про це під час щотижневого брифінгу розповів керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«За період із 25 березня до 10 квітня цього року в столиці демонтовано 236 незаконних автогазозаправних пункти, із них: 205 самодемонтовано власниками та 31 об’єкт демонтовано силами міста. Останні 55 незаконних заправних пункти ми плануємо демонтувати протягом 10 днів», – повідомив Володимир Бондаренко.

Із початку року силами міста спільно з Прокуратурою міста Києва демонтовано 93 незаконні АГЗП, а самодемонтовано власниками – 205 об’єктів.

Як зазначив керівник апарату КМДА, об’єкти, що залишилися, є найбільш безпечними, оскільки найнебезпечніші АГЗП були пріоритетними в демонтажі.

Нагадаємо, що всі демонтовані автогазозаправні пункти були встановлені з порушеннями безпеки, без дотримання норм законодавства та несли пряму загрозу життю та здоров’ю киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]