Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Представники Києва з діловим візитом відвідають Республіку Корея

03 квітня 2017 року, 12:27

У Сеулі відбудеться «Четвертий українсько-корейський економічний форум» у рамках ділового візиту української делегації до Республіки Корея з 9 до 14 квітня. Захід буде присвячений активізації кооперації України та Кореї у сфері енергетики, АПК, машинобудування (у тому числі літакобудування), ІТ, медицини та інфраструктури.

На форумі буде презентовано «Майстер-план економічного співробітництва між Україною та Кореєю», низку українських інвестиційних проектів, а також відбудуться В2В переговори між українськими та корейськими діловими колами.

Також під час візиту генеральний директор КП «Київське інвестиційне агентство» Олег Містюк у складі української делегації відвідає корейські компанії, вільну економічну зону в м. Інчхон та міжнародну виставку BIO Koreа. Остання є одним із провідних світових майданчиків, на якому демонструються передові досягнення біоіндустрії, медичне та лабораторне обладнання, біо-ІТ тощо.

Діловий візит має на меті сприяти економічному та інвестиційному співробітництву, ознайомити з успішним світовим досвідом функціонування вільних економічних зон та індустріальних парків, які сьогодні є одними із пріоритетних напрямів для української економіки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]