Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В університеті Грінченка відбудеться перший етап конкурсного відбору керівників шкіл та садочків Києва

(подію завершено)

02
серпня середа
час проведення 10:00

У середу, 2 серпня, о 10:00 в університеті імені Бориса Грінченка розпочнеться перший етап конкурсного відбору керівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів комунальної власності Києва.

Зокрема, конкурсна комісія заслухає публічний захист проектів претендентів щодо перспективного плану розвитку навчального закладу, в якому вони висловили бажання працювати. Відбір кандидатів здійснюватиметься із залученням представників Київської міської ради, об’єднань батьків, педагогічних колективів і районних держадміністрацій.

Станом на 31 липня 2017 року на конкурс на 24 вакантні посади керівників загальноосвітніх навчальних закладів заяви подали 58 осіб. На 17 вакантних посад керівників дошкільних навчальних закладів подано 29 заяв.

 

Адреса проведення: Університет імені Бориса Грінченка, вул. Маршала Тимошенка, 13-Б, каб. 227

 

Телефони для акредитації представників ЗМІ: 202-74-61, 202-74-26

 

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події)

 

Координація на місці: (093) 799-86-18, Галина

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]