Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

8 серпня у Києві презентують ID-картку туриста, яка передбачає систему знижок на низку послуг

(подію завершено)

08
серпня вівторок
час проведення 12:00

Завтра, 8 серпня, о 12:00 відбудеться презентація Туристичної ID-картки гостя столиці «KyivPass», яку впроваджують Київська міська державна адміністрація, Туристично-інформаційний центр міста та Київський Туристичний Альянс.

Презентація передбачає 30-хвилинну прес-конференцію, а також оглядову екскурсію у Національному музеї історії України з використанням Туристичної  ID-картки «Kyiv Pass».

У прес-конференції візьмуть участь начальник управління туризму КМДА Антон Тараненко, працівники муніципалітетів та музеїв міста, представники туристичного ринку – туроператори, готельєри, екскурсійні бюро, туристично-інформаційні центри тощо. Також до участі запрошений профільний заступник голови КМДА Олексій Резніков.

 

Місце проведення: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

 

Телефони для акредитації представників ЗМІ: 202-74-61, 202-74-54 

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]