Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

10 серпня, у день переходу до безготівкової оплати паркування, директор Департаменту транспортної інфраструктури проінспектує паркувальні майданчики

(подію завершено)

10
серпня четвер
час проведення 10:00

У четвер, 10 серпня, о 10:00 директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов проінспектує підготовку паркувальних майданчиків до безготівкової оплати паркування.

Під час інспекції перевірятиметься встановлення відповідних інформаційних табличок та знаків, нанесення дорожньої розмітки на паркувальних майданчиках. Представники засобів масової інформації матимуть змогу отримати коментарі фахівців про повний перехід на безготівкову оплату паркування та інформацію про запроваджені чотири варіанти оплати паркування на всій території Києва.

План заходу:

1. Огляд паркувального майданчика.

2. Звіт фахівця КП «Київтранспарксервіс» про стан справ з облаштування паркувальних майданчиків міста.

 

Місце проведення заходу: паркувальний майданчик на вул. Прорізній, 9

 

Акредитація представників ЗМІ триває за телефонами: 202-74-48, 202-74-26

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]