Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» здійснює полив доріг міста у посиленому режимі

17 серпня 2017 року, 11:15

У зв’язку зі спекотною погодою підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» у посиленому режимі здійснюють полив столичних вулиць. У середньому за добу дорожники використовують для поливу 2000-2500 куб. м води. Такі роботи проводяться цілодобово. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Полив вулиць зменшує загазованість і негативні наслідки від випарів гарячого асфальтобетону в повітря. Як зауважили в комунальній корпорації, наслідком тривалої високої температури є підвищення рівня шкідливих речовин у повітрі, особливо на вулицях із інтенсивним рухом транспорту.

Нагадаємо, що у зв’язку з підвищенням температури повітря до +28°С введено обмеження руху для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь понад 7 тонн. Обмеження діятиме з 10:00 до 22:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]