Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 серпня Олексій Резніков відкриє дитсадок у «Соцмістечку»

(подію завершено)

23
серпня середа
час проведення 12:00

23 серпня о 12:00 заступник голови КМДА Олексій Резніков візьме участь в урочистому відкритті відновленого підрозділу «дошкільний навчальний заклад» комунального навчального закладу «Навчально-виховний комплекс № 141 «Освітні ресурси та технологічний тренінг» на вулиці Тампере, 7-А (житловий масив «Соцмістечко»).

На святі з нагоди відкриття дитсадку будуть також присутні директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян, голова Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук, Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні Еліав Бєлоцерковські, Генеральний директор представництва Всесвітнього ОРТ в країнах СНД та Балтії Давід Беніш, депутати Київради Олесь Маляревич і Ярослав Горбунов.

 

Місце проведення: вул. Тампере, 7-А (житловий масив «Соцмістечко»)

 

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події)

 

Довідково.

Після завершення капітального ремонту у закладі функціонуватиме 6 груп, що забезпечать місцями 115 дітей дошкільного віку. Це поліпшить напружену ситуацію із забезпеченням місцями дітей у дитсадках мікрорайону.

У дошкільному навчальному закладі обладнано ігрові кімнати, спальні, медичний кабінет, кабінет психолога, спортивну та музичну зали, ігрові та спортивні майданчики, харчоблок із сучасним технологічним обладнанням.

Враховуючи те, що батьки випускників підрозділу «дошкільний навчальний заклад» зорієнтовані на продовження навчання в наступному підрозділі НВК («школа І ступеня»), під час навчально-виховного процесу заплановано застосування елементів STEAM-освіти (з використанням відповідного обладнання).

Вихованцям ДНЗ буде надана можливість поряд із традиціями та культурою народу України ознайомитись і з певними традиціями та культурою Ізраїлю.

Реалізація такого потужного освітнього проекту стала можливою завдяки договору про співробітництво у сфері освіти між Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією та благодійною організацією World ORT (Всесвітній ОРТ), яка понад 130 років підтримує розвиток технологічної освіти в багатьох країнах світу. Сума спонсорських коштів Всесвітнього ОРТ, у межах якої здійснювалися ремонтні роботи з відновлення дошкільного навчального закладу, – 1 мільйон доларів, для закупівлі обладнання – близько 150 тисяч доларів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]