Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

5 вересня відбудеться брифінг щодо ревіталізації комунального кінотеатру «Братислава»

(подію завершено)

05
вересня вівторок
час проведення 14:00

Завтра, 5 вересня, о 14:00 відбудеться прес-брифінг із теми: «Ревіталізація комунального кінотеатру «Братислава»: партнерство влади та бізнесу в інтересах міста та громади».

У заході візьмуть участь: перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, лідер громадської кампанії «Врятувати Братиславу», депутат Київради Ганна Свириденко, голова Наглядової Ради ГО «Київ IT Кластер» Максим Дибенко та заступник директора КП «Київкінофільм» Лариса Зубенко.

Окрім того, о 17:00 відбудеться круглий стіл, до участі в якому запрошуються не лише представники ЗМІ, але й небайдужа громадськість.

 

Місце проведення: вул. Хрещатик, 10, IHub.

 

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

 

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]