Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у підписанні Меморандуму про співпрацю між Асоціацією міст України, Мінрегіонбудом і Всеукраїнською Радою голів ОСББ

(подію завершено)

08
вересня п'ятниця
час проведення 12:00

У п’ятницю, 8 вересня, відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю між Асоціацією міст України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Всеукраїнською Радою голів ОСББ.

Співпраця спрямована на забезпечення співвласників багатоквартирних будинків житлово-комунальними послугами належної якості за рахунок ефективного управління житловим фондом.

Меморандум підписуватимуть: Голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, Президент Ради голів ОСББ Наталія Олійник.

Після підписання Меморандуму відбудеться брифінг для ЗМІ.

Захід розпочнеться о 12:00.

 

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація, каб. 514.

 

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (044)-590-47-96 або: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]