Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 10 вересня змінять рух автобуси №№ 1Т, 9, 69, 90 та 155 (+схеми)

08 вересня 2017 року, 13:10

Із 10 вересня і до закінчення робіт (орієнтовно до листопада 2017 року) змінять рух автобуси №№ 1Т, 9, 69, 90 та 155 у зв’язку з капітальним ремонтом дорожньої частини транспортної розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса, вулиці Гната Юри та вулиці Володимира Покотила. Про це повідомляють у КП «Київпастранс».

Рух автобусів № 1Т організують за маршрутом: вул. Симиренка – б-р Кольцова – вул. Литвиненко-Вольгемут – вул. Зодчих – Кільцева дорога – просп. Леся Курбаса – б-р Кольцова – вул. Симиренка.

Автобуси № 9 курсуватимуть від ст. м. «Лук’янівська» до просп. Леся Курбаса за маршрутом, що діє, далі – б-р Кольцова – вул. Симиренка – вул. Булгакова – вул. Симиренка – вул. Сім’ї Сосніних – вул. Академіка Корольова – просп. Леся Курбаса, далі за постійним маршрутом.

Рух автобусів № 69 організують від ст. м. «Палац Спорту» до просп. Леся Курбаса за постійним маршрутом, далі – б-р Кольцова – вул. Зодчих – вул. Литвиненко-Вольгемут, далі за маршрутом, що діє.

Автобуси № 90 курсуватимуть від Інтернаціональної площі до вул. Гната Юри за постійним маршрутом, далі – просп. Леся Курбаса – б-р Кольцова – вул. Симиренка – вул. Григоровича-Барського – Кільцева дорога – вул. Зодчих – Кільцева дорога – вул. Тулузи – б-р Ромена Роллана – вул. Якуба Коласа, далі за постійним маршрутом.

Автобуси № 155 курсуватимуть у напрямку ст. м. «Петрівка» так: просп. Леся Курбаса – б-р Кольцова – вул. Сім’ї Сосніних – вул. Академіка Корольова – просп. Леся Курбаса, далі за постійним маршрутом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]