Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 24 травня 11 турнікетів столичної підземки перейдуть на режим без жетонів

22 травня 2017 року, 17:11

Київський метрополітен продовжує переходити на автоматичні засоби оплати проїзду. Так, на режим без жетонів із 24 травня переведено ще 11 турнікетів, у тому числі на станціях «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Дорогожичі», «Оболонь». Про це повідомили в КП  «Київський метрополітен».

Нагадаємо, що в кінці квітня разом із партнерами MasterCard столична підземка презентувала можливість запису проїзних квитків із усіма знижками на банківську картку з технологією PayPass. Також оплачувати за проїзд за ціною 3,5 грн можна поповнивши картку метро на 50 поїздок одним платежем.

Підприємство технічно готується збільшити кількість турнікетів для обслуговування банківських карток. Окрім того, планується відкриття додаткової каси з обслуговування користувачів електронними засобами оплати. Наразі така каса працює на станції метро «Політехнічний інститут».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]