Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочато відбір успішних практик реалізації громадських ініціатив

08 вересня 2017 року, 18:44

У рамках Європейського тижня місцевої демократії сьогодні, 8 вересня, стартував відбір успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення за участю громадських об’єднань, який триватиме до 30 вересня 2017 року. Про це інформують у Департаменті суспільних комунікацій.

Для участі у заході потрібно заповнити заявку. Найкращі проекти будуть нагороджені відзнакою та включені до електронної збірки кращих успішних практик, а також матимуть можливість презентувати свої проекти у комунальних засобах масової інформації та в інформаційному агентстві «Укрінформ».

Актуальна інформація про проведення заходу оприлюднюється на сайті Департаменту суспільних комунікацій та на сайті медіа-партнера Ресурсного центру «ГУРТ» у соціальних мережах:  Facebook та Twitter, а також у комунальних ЗМІ.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]