Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На полігоні твердих побутових відходів № 5 локалізовано пожежу

11 вересня 2017 року, 15:23

На полігоні твердих побутових відходів № 5, що знаходиться у с. Підгірці (Обухівського району, Київської області), локалізовано пожежу, що виникла 11 вересня близько 13:00. На території полігону працює 8 одиниць техніки: пожежні авто, бульдозери, компактор. До ліквідації пожежі залучено 30 осіб – працівників ПрАТ «Київспецтранс», рятувальних служб Києва та області.

Пожежу, загальна площа якої складає 150 кв. м, вдалося локалізувати. Наразі здійснюються протипожежні заходи до повної ліквідації наслідків надзвичайної події.

Причини пожежі встановлюються, однак за інформацією «Київспецтрансу», цілком імовірною є версія підпалу. Представники підприємства планують звернутися з відповідною заявою до правоохоронних органів.

Нагадаємо, 6 липня цього року на території полігону відбулися спільні навчання аварійно-рятувальних служб міста Києва та Київської області з працівниками полігону щодо реагування та взаємодії на випадок спільних дій при виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних із пожежами. Прийнято рішення, що в пожежонебезпечний період на об’єкті цілодобово чергуватиме протипожежна техніка.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]