Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Пожежу на полігоні № 5 ліквідували протягом 3,5 годин

11 вересня 2017 року, 18:28

Пожежу на полігоні твердих побутових відходів № 5, що знаходиться у с. Підгірці (Обухівський район), ліквідували протягом 3,5 годин. ПрАТ «Київспецтранс», який є оператором полігону, вже направив відповідне звернення до правоохоронних органів щодо можливого підпалу об’єкту.

Нагадаємо, пожежа на сміттєвому полігоні виникла сьогодні, 11 вересня, близько 13:00. До ліквідації надзвичайної події було залучено 30 осіб – працівників ПрАТ «Київспецтранс», рятувальних служб Києва та області, а також 8 одиниць техніки, пожежні авто, бульдозери, компактор.

«Київспецтранс» продовжує полив карт полігону, щоб запобігти новим займанням.

Нагадаємо, 6 липня цього року на території полігону відбулися спільні навчання аварійно-рятувальних служб міста Києва та Київської області з працівниками полігону щодо реагування та взаємодії на випадок спільних дій при виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних із пожежами. Прийняте рішення, що в пожежонебезпечний період на об’єкті цілодобово чергуватиме протипожежна техніка.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]