Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 22 червня автобус № 500 курсуватиме в режимі маршрутного таксі

21 червня 2017 року, 16:32

Із 22 червня 2017 року автобусний маршрут № 500 «вул. Північна – залізничний вокзал «Центральний» змінить схему руху. Так, за виконанням наказу Департаменту транспортної інфраструктури КМДА і враховуючи чисельні побажання киян, автобус курсуватиме у режимі маршрутного таксі від вул. Північної до залізничного вокзалу «Центральний» за схемою:

  • вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Героїв Дніпра – просп. Оболонський (у зворотному напрямку: заїзд на ст. м. «Петрівка») – просп. С. Бандери – вул. О. Теліги – вул. Мельникова – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – Повітрофлотський шляхопровід – просп. Перемоги – площа Перемоги – вул. С. Петлюри – залізничний вокзал «Центральний».

Про це повідомили в КП «Київпастранс».

Ознайомитися з розкладом руху наземного транспорту можна також на офіційному сайті «Київпастрансу» в розділі Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]