Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олексій Резніков: «Конкурс на посаду начальника Управління реклами буде проведено у жовтні»

13 вересня 2017 року, 17:37

12 вересня розпорядженням Київського міського голови оголошено конкурс на зайняття вакантних посад категорії «Б», серед яких, зокрема, і посада начальника Управління з питань реклами КМДА.

Як повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков, документи від кандидатів на посаду приймаються до 18:00 27 вересня, а сам конкурс відбудеться 2 жовтня о 10:00 у приміщенні КМДА (вул. Хрещатик, 36).

«Другого жовтня пройде конкурс на посаду керівника Управління реклами і вже до кінця жовтня ми матимемо результати. Далі, після проведення конкурсу та оголошення результатів в Управлінні реклами, пройде конкурс на посаду директора комунального підприємства «Київреклама», – розповів Олексій Резніков.

За його прогнозами, конкурс на зайняття посади директора КП «Київреклама» пройде у листопаді, а результати будуть оголошені вже до кінця року.

Окрім того, 2 жовтня відбудеться конкурс на зайняття посади начальника Управління туризму та промоції.

Із переліком документів, що необхідні для участі в конкурсі на посади начальників Управління реклами й Управління туризму, умовами конкурсу та іншими деталями можна ознайомитись за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]