Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ і Тбілісі поглиблять співпрацю

14 вересня 2017 року, 11:27

 

Київ має наміри поглибити співпрацю з Грузією. Про це йшлося під час зустрічі першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса та мера Тбілісі Давида Нарманія. Зустріч відбулась у рамках відвідування першим заступником голови КМДА Міжнародного форуму місцевого економічного розвитку.

Сторони обговорили відносини двох міст і перспективи майбутньої співпраці.

Зокрема, перший заступник голови КМДА висловив зацікавленість в інвестиційному потенціалі та питаннях поводження з відходами. На його думку, досвід Тбілісі може бути корисним для української столиці, яка наразі переглядає стратегічні перспективи розвитку.

«Нам важливо, щоб місто розвивалось як розумне, щоб воно було комфортним як для інвестування, так і для проживання чи відвідування гостями. Для цього ми маємо бути як ніколи ґрунтовними, відповідальними у прийнятті рішень і їхньому виконанні», – зазначив Геннадій Пліс.

Питання, пов’язані з процесом планування бюджету, – ще одна важлива тема для обговорення.

«Київ, який роками бездумно накопичував борги та лише останні кілька років, фактично з приходом Віталія Кличка, почав із ними розраховуватися, має провадити вкрай обачну та виважену політику. Ми бачимо гарні цифри у фінансових документах, однак це лише підтверджує те, що бюджетування вимагає пильності», – підкреслив Геннадій Пліс.

У засіданні також взяли участь заступник мера Тбілісі Іраклій Леквінадзе та представники КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]