Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Найбільш інноваційні освітні проекти отримали гранти Київського міського голови – Ганна Старостенко

16 червня 2017 року, 16:30

Київ визначив переможців загальноміського конкурсу на отримання грантів від Київського міського голови Віталія Кличка в галузі освіти. П’ять закладів і три найбільш ініціативних педагоги отримали цільові кошти для реалізації своїх освітніх проектів. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації з гуманітарних питань Ганна Старостенко.

«Гранти Київського міського голови надаються на впровадження нових освітніх проектів. Ми хочемо показати нашим освітянам, що не потрібно сидіти і чекати, коли з’являться гроші, щоб щось зробити в своєму закладі. Вдалі ідеї завжди знайдуть підтримку і кошти, у тому числі, з міського бюджету. Таким чином ми прагнемо підтримати творчий пошук педагогів, які хочуть не просто поділитися з учнями своїми знаннями, а й створити умови для повноцінного творчого та гармонійного розвитку школярів», – повідомила Ганна Старостенко.

За її словами, змагання педагогів проходило вже традиційно за чотирма напрямами: «Здорова дитина», «Чуйне серце», «Заклад з ідеєю» та «Перспектива освіти». Переможець конкурсу, якого визначає конкурсна комісія, отримає від 50 до 100 тисяч гривень. Цього року на отримання грантів Київського міського голови було подано 45 заявок.

Зазначимо, що грант «Здорова дитина» призначається дошкільному навчальному закладу міста Києва та педагогічному працівнику дошкільного навчального закладу за оздоровчо-фізкультурну роботу. Грант «Чуйне серце» призначається навчальному закладу та педагогічному працівнику дошкільного та загальноосвітнього навчального закладу за інноваційний підхід до організації роботи з дітьми з особливими потребами та втілення ідей рівноправності, толерантності, індивідуальності при задоволенні індивідуальних запитів кожної дитини. «Заклад з ідеєю» призначається дошкільному, загальноосвітньому, позашкільному та професійно-технічному навчальним закладам міста Києва комунальної форми власності на підтримку творчої активності педагогічних колективів за інноваційний підхід до управлінської діяльності, розробки та впровадження цілісної інноваційної концепції розвитку навчального закладу. Гранд «Перспектива освіти» надається вчителям і вихователям за інноваційний підхід до освітніх напрямів у навчальних закладах міста Києва.

Переможці конкурсу

(відповідно до розпорядження Київського міського голови)

 

Грант «Здорова дитина» присуджено:

  • дошкільному навчальному закладу загального типу № 16 Подільського району м. Києва;
  • керівнику дошкільного навчального закладу № 142 Подільського району м. Києва – Сезоненко Тетяні Григорівні;

Грант «Чуйне серце» присуджено:

  • школі І-ІІІ ступенів № 168 Оболонського району м. Києва;
  • вчителю-дефектологу спеціального навчально-виховного комплексу «Мрія» Деснянського району м. Києва – Бабіч Вікторії Володимирівні.

Грант «Заклад з ідеєю» присуджено:

  • дошкільному навчальному закладу загального типу № 518 Подільського району м. Києва;
  • загальноосвітньому навчальному закладу І-ІІІ ступенів «Гімназія № 107 «Введенська» Подільського району м. Києва;
  • Київському Палацу дітей та юнацтва.

Грант «Перспектива освіти» присуджено

вчителю фізики та астрономії гімназії № 59 імені О. М. Бойченка міста Києва – Старому Сергію Васильовичу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]