Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Володимир завтра братиме участь в одній із панелей зустрічі YES»

14 вересня 2017 року, 23:29

 

Проведення в Києві таких заходів, як YES, дає змогу додатково рекламувати наше місто у світі та залучати до столиці інвестиції. Володимир Кличко також візьме участь у зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES). Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі «Прямого каналу», коментуючи відкриття 14-ої Щорічної зустрічі YES у Києві.

«Можу сказати, що Володимир завтра буде брати участь в одній із панелей Ялтинської Європейської Стратегії», – сказав мер столиці.

Він зазначив, що проведення в Києві таких заходів, як YES, дає ще одну можливість представляти наше місто для світу.

«Моя функція – зокрема, робити промоушен Києва, залучати інвесторів до нашого міста. І це працює», – сказав Віталій Кличко.

За його словами, зустрічі на подібних заходах дають змогу обмінюватися думками, ідеями та згодом реалізовувати цікаві і корисні для міста проекти.

Віталій Кличко також наголосив, що сьогодні до Києва приїхали політики, громадські діячі, лідери думок із різних країн, щоб обговорити проблеми та виклики сучасного світу.

«Також обговорюватимуть виклики, які постали перед Україною, і можливі шляхи їхнього вирішення», – сказав мер Києва.

Віталій Кличко наголосив, що Україна має багато друзів і партнерів, які їй допомагають, однак дуже багато залежить, насамперед, від самих українців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]