Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Московській брамі на Печерську відкрили мультимедійний проект – мартиролог загиблих воїнів АТО

15 вересня 2017 року, 17:48

Сьогодні всередині Московської брами у Печерському районі столиці розпочав роботу мультимедійний проект – мартиролог – список загиблих воїнів АТО. Проект створений зусиллями Національного музею історії України у Другій світовій війні. Участь у відкритті пам’ятної експозиції взяв заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Жителі Києва та багатьох інших міст України живуть в умовах безпеки, відсутності пострілів на вулицях лише завдяки тому, що на Сході України справжні герої боронять нашу землю. На жаль, іноді – ціною власного життя. Дуже важливо, аби відважних хлопців, які загинули на Сході, пам’ятали не лише їхні родини та близькі, а й усі ми», – сказав під час відкриття заступник голови КМДА.

Зі свого боку столична влада зобов’язується сприяти відкриттю таких пам’яток і підтримувати їхній достойний вигляд, зазначив Петро Пантелеєв.

Мартиролог відкрили сьогодні, 15 вересня, о 14:00. Як повідомили в музеї, він працюватиме щодня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]