Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я радий, що все більше мешканців столиці цінують зміни у Києві та захищають міський простір від вандалів»

15 вересня 2017 року, 20:26

Ми всі хочемо жити у гарному та охайному місті, тому разом із громадою маємо зробити так, аби вандалам, які псують обличчя столиці, не було місця у Києві. Про це міський голова столиці Віталій Кличко заявив в інтерв’ю телеканалу «Київ».

«Ми вкладаємо час і сили, аби зробити Київ кращим – ремонтуємо дороги, будівлі, оновлюємо інфраструктурні об’єкти, відновлюємо роботу міських фонтанів, ремонтуємо пішохідні переходи. І от, наприклад, щойно відремонтований перехід на Повітрофлотському проспекті вандали взяли і облили гудроном. Поліція вже затримала одного зі зловмисників, суд призначив йому 60 годин виправних робіт», – підкреслив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що вандали заливають фарбою міські фонтани, і комунальникам доводиться витрачати багато часу та коштів на відновлення їхньої роботи.

«Це – довгий та дорогий процес: спустити воду, очистити чашу фонтану від фарби та знову запустити систему. Тому я хочу звернутися до кожного киянина: ми всі хочемо жити у гарному та охайному місті, і разом маємо робити все, аби вандалам, які псують обличчя столиці, не було місця у Києві», – зауважив Віталій Кличко.

 Він зазначив, що тільки спільними зусиллями – і влади, і громади, можна упереджувати акти вандалізму та захищати міський простір від дій тих, хто не любить своє місто.

Міський голова підкреслив, що все більше киян стають відповідальними та піклуються про рекреаційні зони столиці.

«У парку «Наталка», зокрема, люди не дозволяють смажити шашлики, адже це зона відпочинку, і не призначена для цього. Люди піклуються про відновлений парк біля велотреку, доглядають його. І я дуже радий, що все більше мешканців столиці цінують зміни у Києві та захищають міський простів від вандалів», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]