Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Облаштування скверу № 3 на Контрактовій площі знаходиться на фінальній стадії – Геннадій Пліс

17 вересня 2017 року, 10:06

Роботи з облаштування скверу на території, яку звільнили від МАФів (між виходом зі станції метро «Контрактова площа» та пам’ятником Григорію Сковороді на Контрактовій площі), знаходяться на фінальній стадії та виконані на 95%. Про це наголосив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Геннадій Пліс, перевіривши разом із головою подільської РДА Валентином Мондриївським виконання зазначених робіт.

«Завдяки злагодженій роботі підрядників, КО «Київзеленбуд» вдалося зі зруйнованої МАФами території зробити дійсно зручний простір. На місці, де останні роки зростали незаконно встановлені споруди, тепер ростимуть дерева, територія поступово перетворюється на повноцінну зелену зону», – зазначив він.

«Наразі вже облаштовано доріжки та 2000 кв. м рулонного газону, висаджено дерева. Заплановано ще облаштувати освітлення, встановити мобільні вуличні стільці та сучасні урни. І наступного тижня ми зможемо презентувати киянам та гостям міста вже готовий сквер», – додав Геннадій Пліс.

Він нагадав, що сквер № 3 облаштовують у рамках проекту «Київська вітальня». Даний проект є першим кроком до загальної реконструкції Контрактової площі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]