Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на муніципальному форумі в Одесі: «Розслідування усіх обставин пожежі в дитячому таборі має бути відкритим, а всі винні – понести покарання»

18 вересня 2017 року, 12:24

Розслідування усіх обставин пожежі у дитячому таборі в Одесі має бути відкритим, а всі винні – понести покарання. Про це заявив мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко в Одесі під час виступу на ХІІІ Українському муніципальному форумі, який щорічно проводить АМУ.

«У ніч на суботу в Одесі сталася страшна трагедія. У пожежі в оздоровчому таборі загинуло троє дітей. У місті оголошено жалобу. Всі одесити і всі українці обурені і вимагають відповіді: як таке могло статися? Та вимагають об’єктивного розслідування і притягнення до відповідальності всіх винних у загибелі дітей, – наголосив Віталій Кличко. – І, безумовно, розслідування усіх обставин має бути відкритим, а всі винні – понести покарання. Щоб надалі було розуміння – всім без виключення за результати і наслідки своєї роботи доведеться відповідати! І щоб у нас не було більше таких трагедій».

Голова АМУ також попросив учасників Форуму вшанувати пам’ять загиблих дітей хвилиною мовчання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]