Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

20 вересня у Києві відкриють арт-об’єкт «Голови моаї з острова Пасхи»

19 вересня 2017 року, 11:06

20 вересня об 11:00 у столичному парку «Перемога» відбудеться відкриття арт-об’єкта «Голови моаї з острова Пасхи». Про це повідомили в КО «Київзеленбуд».

Новий арт-об᾽єкт – це три кам’яні скульптури моаї висотою до 3 м, навколо яких висадили кілька сотень квітів (іриси, лілійники, маргаритки, гвоздики, бегонії, лаванда тощо) і злакових (багаторічних) рослин.

Моаї виготовлені з металевої конструкції, заповненої декоративним камінням червоного та білого кольору, для цього використано близько 4 куб. м каміння. Автор арт-об’єкта – дизайнер Ірина Магомет.

Як відомо, силами комунальників у рамках проекту КП УЗН Дніпровського району «7 чудес світу» вже відкрито такі арт-об’єкти: «Ейфелева вежа» в парку «Перемога», «Біг Бен» – біля станції метро «Лівобережна», «Млин» – біля станції метро «Чернігівська» та «Піраміди» – на Дарницькій площі.

Також у рамках події відбудеться флеш-моб.

Участь у заході візьмуть: представники КО «Київзеленбуд», депутати Київради від Дніпровського району.

Місце проведення: парк «Перемога» (з’їзд із Броварського проспекту на вул. Визволителів).

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (068)-868-44-42, Тетяна Радченко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]