Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс привітав найкращих машинобудівників столиці

22 вересня 2017 року, 13:05

 

Сьогодні, 22 вересня, перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс привітав найкращих представників машинобудівної галузі із професійним святом. Спеціалістам різних компаній вручили нагороди та відзнаки від столичної влади.

«За січень-липень 2017 року обсяг реалізованої продукції підприємств машинобудівної галузі склав 3 мільярди 849 мільйонів 815 тисяч гривень. Індекс промислової продукції у липні 2017 року в галузі становив 123,6% відносно до червня поточного року», – наголосив Геннадій Пліс, вітаючи спеціалістів.

За його словами, підтвердженням високої якості продукції київських машинобудівників є результати міських конкурсів «Столичний стандарт якості» та «Кращий експортер року» переможцями, в яких стали КП СПБ «Арсенал», ВАТ «Меридіан» ім. С. П. Корольова та інші.

Як зауважив перший заступник голови КМДА, на машинобудівних підприємствах зосереджено найбільший у місті виробничий та інтелектуальний потенціал, невіддільною складовою нарощування якого є впровадження прогресивних технологій та освоєння виробництва конкурентоспроможної продукції. Окрім того, на машинобудівників покладене важливе завдання із забезпечення технічної перебудови, особливо в системі підтримання належного рівня обороноздатності країни.

«Для підтримки столичного машинобудування ми розробляємо проекти різних міських цільових програм із виробництва необхідної для міста комунальної техніки,  впровадження  світлодіодного освітлення, що призведе до зменшення витрат із бюджету міста», – розповів Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]