Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА відбулося засідання Київської міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення

22 вересня 2017 року, 16:58

 

Сьогодні, 22 вересня, у КМДА відбулося засідання Київської міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.

Начальник Головного територіального управління юстиції у м. Києві Станіслав Куценко зауважив, що не має жодних сумнівів: це засідання стане відправною точкою у докорінній перебудові та активізації роботи ради. Адже підвищення рівнів правової підготовки та культури населення – це надзвичайно важливе завдання у контексті європейських прагнень. Він також наголосив, що активізація нового сезону просвітницької діяльності відбуватиметься у тісній співпраці з Київською міською державною адміністрацією. 

У ході обговорень узгоджено план заходів із проведення у 2017 році Всеукраїнського тижня права та схвалено рішення сформувати план правопросвітніх заходів на 2017-2018 навчальні роки у загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладах Києва. Також обговорено профілактику правопорушень у молодіжному середовищі, діяльність закладів культури щодо підвищення рівня правової обізнаності та правової культури різних верств населення, правопросвітницький проект для старшокласників столичних шкіл «Моя професія – юрист», покликаний не лише ознайомити школярів із своїми правами, а й навчити відстоювати їх.

Участь у заході взяли: члени Київської міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, міжвідомчих координаційно-методичних рад із правової освіти населення, керівництво Головного територіального управління юстиції у м. Києві, Юридичного управління апарату КМДА, представники департаментів і управлінь міської адміністрації, Головного управління Національної поліції у місті Києві, районних державних адміністрацій, навчальних закладів столиці. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]