Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

3 грудня в столиці очікується невеликий сніг і ожеледиця на дорогах

03 грудня 2016 року, 10:12

За прогнозом Українського Гідрометцентру, 3 грудня у Києві хмарна погода з проясненнями та невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура вдень 2-4° морозу.

За оперативною інформацією Управління з питань надзвичайних ситуацій (станом на 08:00), для прибирання снігу та льоду з автошляхів, вулиць і тротуарів міста задіяна 521 одиниця техніки та 4 254 особи.

Щоб уникнути небезпеки, пов’язаної із природними явищами, а також запобігти виникненню заторів на дорогах, міська влада закликає киян, за можливості, не користуватися приватними авто, а віддати перевагу громадському транспорту. Також комунальні служби просять водіїв бути уважними на дорогах, не залишати приватні авто на узбіччях дороги, щоб не заважати прибиранню снігу. Припарковані на проїжджій частині автомобілі, що заважатимуть роботі снігоприбиральної техніки, будуть евакуйовані.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]