Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сьогодні у столиці проходить понад 30 толок у парках і скверах

29 жовтня 2016 року, 12:37

За ініціативи міської влади та Комунального об’єднання «Київзеленбуд» сьогодні проходить понад 30 толок у міських парках і скверах. Уже другий тиждень підряд комунальники та мешканці виходять на впорядкування зелених ділянок Києва. Загалом за місяць проведення толок зеленбудівці планують висадити понад 7 тисяч дерев. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, беручи участь в облаштуванні парку «Відрадний» у Солом’янському районі.

«Цього року «Київзеленбуд» у питанні озеленення робить акцент на висадженні вічнозелених дерев. Майже половина рослин, які ми висаджуємо восени – це хвойні породи. Завдяки цьому наше місто залишатиметься зеленим цілий рік», –  повідомив заступник голови КМДА.

Під час толоки Петро Пантелеєв прийняв естафету від «Київзеленбуду» та висадив дерево в парку.

Участь у толоці також взяли очільник Солом’янського району Максим Шкуро, заступник директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Андрій Мальований, генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний, колектив «Київзеленбуду».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]