Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав переможців Кyiv Tourism Awards 2017

06 жовтня 2017 року, 19:50

Київський міський голова Віталій Кличко взяв участь у церемонії вручення нагород Кyiv Tourism Awards 2017, яка відзначає досягнення найкращих фахівців у галузі туризму.

«Я хочу привітати сьогодні кожного з вас з тим, що Київ розвивається як туристичний центр. Впевнений, що кожен з вас, незалежно від того, чи отримає він сьогодні нагороду, – вже переможець. Адже ви вкладаєте свої сили, час та енергію, аби про Україну і Київ у світі говорили як про місце, куди хочеться повертатися знову і знову, та запрошували своїх друзів відвідати Київ», – наголосив мер.

Віталій Кличко зазначив, що завдяки «Євробаченню» багато європейців дізнались про Україну та приїхали до Києва. Якщо минулого року до нас приїхало близько 1 млн іноземних туристів, то цього року – вже більше 1,2 млн.

Віталій Кличко наголосив, що столична влада робить усе можливе, щоб розвивати туристичну інфраструктуру столиці. Наприклад, цього року почнеться будівництво пішохідного полегшеного мосту від арки Дружби народів поблизу Європейської площі до Володимирської гірки. Столична влада також планує оновити фунікулер та реконструювати знакові туристичні місця – Володимирську гірку, Пейзажну алею тощо.

«Хочу побажати кожному з вас сил і впевненості, для досягнення нашої спільної мети: зробити Україну справді сучасною європейською державою, а Київ – європейською столицею з якісним сервісом найвищого рівня. Адже всі ми знаємо, що наша країна має унікальний туристичний потенціал, реалізувати який – завдання кожного з нас», – наголосив міський голова.

Премія Кyiv Tourism Awards 2017 проводиться вдруге. Нагороди в 13 різних номінаціях отримують готелі, хостели, ресторани, кращі ресторани та туристичні локації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]