Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кінотеатр «Київ» представляє фестиваль «Британський театр у кіно»

09 жовтня 2017 року, 12:21

Британська Рада в Україні та арт-об’єднання CoolConnections представляють у кінотеатрі «Київ» фестиваль «Британський театр у кіно». Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

Зокрема, 24 жовтня о 19:00 відбудеться показ інтелектуальної комедії Тома Стоппарда «The Old Vic. Розенкранц та Гільденстерн мертві» (2017 р.), яка продемонструє постановку Девіда Ліво за участю Деніела Редкліффа на сцені театру «Олд Вік».

31 жовтня о 19:00 відбудеться екранізація постановки театру «Янг Вік» «Йєрма» («Yerma») (2017 р.). За головну роль у цій виставі актриса Біллі Пайпер, відома з серіалу «Доктор Хто», отримала безліч театральних нагород.

Фільми-вистави демонструються англійською мовою з українськими субтитрами. Перегляд фільмів-вистав не рекомендовано особам віком до 16 років.

Детальніше – за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]