Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

12 жовтня відбудеться захід до Дня захисника України – «Відповідь нескореного народу»

11 жовтня 2017 року, 11:39

12 жовтня з 15:00 до 18:00 у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться патріотичний захід до Дня захисника України – «Відповідь нескореного народу». Про це повідомили у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Програмою передбачено: виступ військового оркестру 101 бригади Збройних Сил України, презентацію актуального обмундирування та зброї від Національної гвардії України, Збройних сил України, Національної поліції; демонстрацію авіаційного спорядження, майстер-класи з рукопашного бою, радіозв’язку, параглайдингу, надання першої домедичної допомоги. Упродовж події триватиме національно-патріотичний проект «Славетні епохи України», виставка творчих робіт вихованців студії образотворчого мистецтва КПДЮ та робіт ветеранів АТО. Усі охочі зможуть виготовити патріотичну символіку, щоб передати її воїнам АТО.

Підсумком акції стане урочистий захід – «Відповідь нескореного народу». Творчу майстерність продемонструють дитячі художні колективи Палацу, відомі діячі мистецтв. Передбачено виступ військовослужбовців батальйону Почесної варти окремого полку Президента України. До участі запрошені переможці міжнародних змагань «Ігри нескорених».

Акція організована спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту за підтримки Національної гвардії України, Збройних сил України, Національної поліції України, Київського міського військового комісаріату, Київської міської спілки ветеранів АТО, громадської організації «Серця кіборгів», благодійного фонду «Ветеран-1».

Місце проведення: вул. І. Мазепи, 13, Київський Палац дітей та юнацтва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]