Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

12 листопада у КМДА відбудеться форум М18: «Нам менше 18-ти, та ми можемо більше»

11 жовтня 2017 року, 15:20

12 листопада з 11:00 до 16:00 у КМДА відбудеться ІІ Київський форум М18. Захід проводиться у рамках Європейського тижня місцевої демократії. Про це повідомили в Київському молодіжному центрі.

Учасники форуму М18 – це київські школярі та підлітки, яким ще не виповнилось 18 років, але які мають чи прагнуть мати активну громадську позицію, хочуть спілкуватися з місцевими політиками, представниками столичної влади, впливати на формування та реалізацію молодіжної політики в Києві. Вони мають власне сміливе бачення того, як вирішувати проблеми столиці. Це свідомі юні громадяни, які вже сьогодні хочуть знати, як працює місцеве самоврядування, і як вони можуть брати участь у політичному та культурно-соціальному житті столиці.

На Форум запрошені: керівництво міста, депутати Київради, громадські діячі, експерти у різних галузях, молоді успішні підприємці, винахідники, а також спортсмени, естрадні виконавці та гурти, блогери.

Форум М18 пропонує учасникам понад 20 різних форм роботи і майданчиків: дискусії, круглі столи, дебати, діалоги з місцевими політиками, політичними та громадськими експертами на теми, що хвилюють молодих людей. Також Форум пропонує учнівській молоді творчу групову роботу (воркшопи), майстер-класи, квест, мистецькі виступи та презентації, флешмоб.

Також упродовж дня орієнтовані на дітей і молодь організації – дитячі центри, студії, фонди, програми обміну, консультаційні центри – презентуватимуть можливості залучення дітей до активного громадського, мистецького, соціального життя в столиці, підкажуть шляхи підтримки та розвитку дитячих і молодіжних проектів.

Організатори Форуму: Агенція розвитку освітньої політики, Мережа М18, Київський молодіжний центр, Київський ліцей бізнесу, Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА. Партнери заходу – освітня корпорація «КРОК», КЕПІТ (Коледж економіки, права та інформаційних технологій). За підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та DRA (використано формат «Berliner Jugend Forum», який проходить щорічно в Парламенті Берліна).

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація.

Реєстрація на Форум: https://m18.org.ua/registration-forum.html.

Додаткова інформація за тел.: (044)-221-92-11 або електронною поштою: [email protected] (Київський молодіжний центр).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]