Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міський голова підписав розпорядження КМДА про початок опалювального сезону

12 жовтня 2017 року, 19:10

Із понеділка, 16 жовтня, у житлові будинки столиці розпочнуть подавати тепло. Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Так, розпочати опалювальний сезон доручено теплопостачальним підприємствам і організаціям незалежно від форм власності за умови готовності систем теплоспоживання:

–       у житлові будинки незалежно від форм власності та відомчої належності відповідно до графіків, розроблених та погоджених Департаментом житлово-комунальної інфраструктури КМДА, або раніше, якщо протягом 3-х діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищуватиме +8 градусів С;

–       в адміністративні будівлі підприємств, установ і організацій – за заявками їхніх керівників.

Нагадаємо, що 9 жовтня в столиці почали підключати до тепла заклади бюджетної сфери – школи, дитсадки, лікарні, установи соціального захисту тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]