Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА затвердить Порядок перевірки стану правової роботи в структурних підрозділах і районних адміністраціях

13 жовтня 2017 року, 11:34

Київська міська державна адміністрація затвердить Порядок проведення юридичним управлінням апарату перевірок стану правової роботи у структурних підрозділах КМДА та районних державних адміністраціях. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова.

Затверджений Порядок забезпечить єдиний підхід до організації та проведення юридичним управлінням апарату КМДА планових і позапланових перевірок стану правової роботи у структурних підрозділах.

Порядок визначить механізм здійснення юридичним управлінням перевірок стану правової роботи, формування плану проведення перевірок на відповідний період, визначення підстав для проведення позапланових перевірок, строк складання довідок за результатами перевірок і перелік інформації, яка має в них міститися, а також порядок розгляду результатів планової або позапланової перевірки.

Затвердження Порядку перевірки дозволить суттєво удосконалити організацію роботи юридичних служб структурних підрозділів КМДА та районних державних адміністрацій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]