Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі облаштують новий сквер – Ілля Сагайдак

22 вересня 2016 року, 15:45

Враховуючи численні звернення мешканців Святошинського району, депутати Київради надали сьогодні статус скверу ще одній земельній ділянці площею 0,52 га. Вона знаходиться на території між проспектом Академіка Палладіна та будинками №№ 87, 87-А на вулиці Академіка Вернадського.

«До мене постійно звертались мешканці з проханням створити на цьому місці сквер. Сподіваюся, що це буде ще одне зелене місце відпочинку, де молодь і дорослі комфортно проводитимуть час. До того ж, новий статус захистить цю ділянку від незаконної забудови», – зазначив  ініціатор проекту рішення, заступник голови КМДА Ілля Сагайдак. 

Новий статус передбачає заборону будь-якої забудови на ділянці. Прийняття рішення не передбачає витрат з міського бюджету. Крім того, передбачена можливість залучення коштів меценатів для благоустрою скверу.

Нагадаємо, що за останні роки Київрада надала статус скверу 120 земельним ділянкам у всіх районах столиці. За даними комунального об’єднання «Київзеленбуд», з початку поточного року в різних зелених зонах столиці влаштовано понад 5000 кв. м доріжок, 27 клумб з 27 000 квітів та інертних матеріалів, встановлено 6 дитячих майданчиків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]