Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

23 жовтня за участю Миколи Поворозника відбудеться обговорення проекту Концепції розвитку системи охорони здоров’я в м. Києві

(подію завершено)

23
жовтня понеділок
час проведення 14:00

23 жовтня о 14:00 за участю заступника голови КМДА Миколи Поворозника відбудеться круглий стіл із теми: «Обговорення проекту Концепції розвитку системи охорони здоров’я в м. Києві».

Участь в обговоренні також візьмуть в. о. директора Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург, представники КМДА, Київради, медичних закладів, громадськості та профспілок.

Зокрема, йтиметься про актуальність та своєчасність цієї концепції як основи забезпечення доступної кваліфікованої медичної допомоги кожному киянину і створення умов для формування здорового способу життя. Після обговорення та врахування пропозицій і зауважень проект буде винесено на розгляд Київради.

 

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, зала засідань (4-й поверх).

 

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Контактна особа – Оксана Хижняк, (093)-253-78-37.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]