Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко та віце-мер Единбургу обговорили розвиток туристичного потенціалу Києва

13 вересня 2016 року, 17:29

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з заступником мера Единбургу Стівом Кардоуні. Під час зустрічі сторони обговорили розвиток туристичної сфери Києва та культурний обмін між двома містами.

Віталій Кличко наголосив, що столична влада зацікавлена у розвитку та інтенсифікації туристичного та культурного співробітництва між Києвом і Единбургом, які у 2019-ому році відзначатимуть 30-річчя побратимства. У свою чергу, Стів Кардоуні зазначив, що сьогодні для Києва, як туристичного центра, відкривається вікно можливостей, оскільки туристи із Західної Європи шукають нові напрямки для подорожей.

Під час зустрічі також йшлося про питання культурного обміну, зокрема організації виступів київських мистецьких колективів у Шотландії та шотландських в українській столиці, обмін виставками та співробітництво між музеями Києва та Единбургу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]