Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

ІІІ Міжнародна конференція «Let’s do it!» країн Східного партнерства

(подію завершено)

01
грудня п'ятниця
час проведення 10:00

1 грудня з 10:00 до 17:00 відбудеться ІІІ Міжнародна конференція «Let’s do it!» країн Східного партнерства. Тема заходу – міжнародна культура чистоти і правильне поводження з відходами.

Мета конференції – поліпшення екологічної ситуації в країнах Східного партнерства та Україні, обмін досвідом і обговорення стратегічного плану дій із боротьби з несанкціонованими сміттєзвалищами в країнах-учасницях.

У заході візьмуть участь понад 250 учасників: громадські та екологічні активісти з України, Грузії, Азербайджану, Узбекистану, Молдови, Монголії, Таджикистану, Киргизстану, Казахстану, Вірменії, Туркменістану, Білорусі. Також запрошені експерти-екологи, лідери учнівського й студентського самоврядування, представники різних некомерційних установ, бізнесу та влади.

Організатори зустрічі: Київський молодіжний центр спільно з Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it, Ukraine» і міжнародним громадським рухом «Let’s Do It! World» за підтримки Міністерства молоді і спорту України.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація, Колонна зала.

Реєстрація триває до 10 листопада за посиланням:

https://goo.gl/forms/68X2GF1cONC5cEai1.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]