Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Увага! Тимчасове обмеження руху транспорту на частині вул. Хрещатик, пов’язане з будівництвом колектору

18 липня 2016 року, 18:44

У зв’язку з проведенням робіт, необхідних для  виконання наступного етапу будівництва Другої нитки головного міського каналізаційного колектору, з 18 липня до 10 серпня, навпроти будинку 27-А на вул. Хрещатик буде перекрито дві смуги правої сторони проїжджої частини на ділянці довжиною 45 метрів. Про це повідомляють у ПАТ АК «Київводоканал».

Роботи виконує підрядна організація ПАТ «Київметробуд» спільно з ПАТ АК «Київводоканал».

У «Київводоканалі» нагадали, що у цьому році вже зведено тунельну частину колектора-дублера загальною протяжністю 9 723 м. Також здійснено затягування внутрішніх бетонних кілець трубопроводу. Наразі необхідно заповнити пустоти бетонною сумішшю для його фіксації.

На вул. Хрещатик буде влаштовано свердловину для прокладки трубопроводів (бетоноводу). По завершенню усіх робіт бетоноводи демонтують, а  благоустрій буде відновлено.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]