Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Жива класична музика вразила пасажирів фунікулеру

15 липня 2016 року, 15:57

Серед захоплюючих панорам величного Києва та схилів Дніпра у Київському фунікулері  сьогодні зазвучали   шедеври інструментальної музики. Класичні популярні твори у виконанні професійного ансамблю створили у вагоні неймовірну атмосферу та шалену енергетику.  Для пасажирів живий концерт став приємною несподіванкою та викликав бурю позитивних емоцій.

«Найпрекрасніша мелодія почуттів, я б сказала музика для душі! Не хочеться покидати вагон, хочеться слухати ще і ще», - поділилась враженнями пасажирка Анна, 25 років.

«Скільки користуюсь фунікулером, подібного і уявити не міг», -  пан Олексій, 40 років

«Я не лише насолоджувалась музикою, а й спостерігала за тим, як скрипалі майстерно виводили смичками по струнах. Скрипка це так вишукано! Що й казати, коли звучить цілий ансамбль, ще й в такому незвичному місці як Київський фунікулер!», - ділиться пані Катерина, 37 років.

Жива музика у фунікулері лунала три години поспіль, а сама музична подія стала для пасажирів Київського фунікулеру сюрпризом. 

Концерт у громадському транспорті КП «Київпастранс» було проведено спільно з проектом «Музика поруч», що має на меті популяризувати класичну музику.

В планах КП «Київпастранс» ще не раз потішити  користувачів унікального транспорту звучанням класичних мелодій. Так, після проведення регламентних та ремонтних робіт підйомника підприємство має в планах організувати цілу серію музичних заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]