Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Міська влада повинна мати право наводити лад з паркуванням на вулицях»

14 липня 2016 року, 11:01

Верховна Рада має повернутися до розгляду законопроекту № 3584, який дає місцевій владі законне право наводити лад з паркуванням на вулицях своїх міст. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради.

«Я хочу зазначити, що, на жаль, парламент у вівторок знову провалив один з законопроектів, який сьогодні дуже потрібен для наведення ладу в столиці, і який дозволив би нам розв’язати проблему з тим хаосом на вулицях та тротуарах, де сьогодні панують припарковані як завгодно авто - закон про паркування, - підкреслив Кличко. - Я не розумію логіки депутатів: їх влаштовує цей безлад? Вони його культивують? Хочу зазначити, що авторами законопроекту є депутати кількох парламентських фракцій», - зазначив мер.

«Я переконаний, міська влада повинна мати законне право наводити лад на вулицях своїх міст! І ми змусимо парламент повернутися до цього питання!», - наголосив Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]