Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

16 листопада відбудеться форум щодо розвитку системи профорієнтації Києва

(подію завершено)

16
листопада четвер
час проведення 14:00

16 листопада о 14:00 в Українському домі відбудеться форум соціального партнерства із теми: «Розвиток системи профорієнтації: від ідеї до реалізації». Захід триватиме до 16:00. Про це повідомили у Київському молодіжному центрі, який є ініціатором події.

Форум приурочений до Всесвітнього дня молоді на підтримку демократичного молодіжного руху за мир та права праці.

Під час заходу відбудуться виступи та лекторії почесних гостей: представників органів державної влади та місцевого самоврядування, профільних інститутів, батьківських комітетів, навчальних закладів, роботодавців та науковців.

У рамках заходу обговорять стратегічні та пріоритетні напрями розвитку професійної орієнтації та презентують інноваційні профорієнтаційні програми.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 2, Український дім.

Заявку на участь надсилайте на електронну пошту Київського молодіжного центру: [email protected].

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (050)-652-10-44, Удовиченко Анна, фахівець відділу молодіжних проектів та комунікацій Київського молодіжного центру.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]