Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Проект програми «Київ без бар’єрів» буде готовий до кінця листопада – Микола Поворозник

17 листопада 2017 року, 17:18

Підготовка Міської комплексної цільової програми «Київ без бар’єрів» буде завершена до кінця листопада. Таку вказівку надав заступник голови КМДА Микола Поворозник під час засідання Міського комітету доступності.

«Я наполегливо рекомендую прискорити підготовку міської комплексної цільової програми «Київ без бар’єрів». 20-21 листопада необхідно провести фінальний «марафон» обговорень та узагальнень тих пропозицій до проекту програми, які надійшли від структурних підрозділів КМДА, районних у місті Києві державних адміністрацій та громадських організацій», – наголосив Микола Поворозник.

За його словами, 29 листопада 2017 року призначено зустріч, на якій будуть представлені узагальнені підсумки роботи над проектом та висновки щодо внесених пропозицій (перелік внесених об’єктів та пріоритети їх виконання).

«Наше головне завдання на даному етапі – подати проект програми «Київ без бар’єрів» до Київської міської ради до кінця поточного місяця. Адже попереду ще чималий шлях затвердження у профільних комісіях», – наголосив заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]