Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

21 листопада відбудеться прес-захід із теми: «Ліквідація засмічень на каналізаційній мережі м. Києва»

(подію завершено)

21
листопада вівторок
час проведення 09:45

У вівторок, 21 листопада, о 9:45 відбудеться ліквідація засмічень на каналізаційній мережі м. Києва. Захід присвячений безконтрольному скиду підприємствами стічних вод, що може призвести до аварійних ситуацій на об’єктах водопровідного господарства у місті. Про це повідомляють у ПрАТ «АК «Київводоканал».

У заході візьмуть участь: заступник головного інженера управління експлуатації каналізаційних мереж ПрАТ «АК «Київводоканал» Андрій Кобзарь, начальник району експлуатації каналізаційних мереж № 1 «Київводоканалу» Олександр Слинько, перший заступник директора Департаменту екологічного нагляду «Київводоканалу» Євген Горбенко, начальник інформаційного управління «Київводоканалу» Вікторія Яковлєва, начальник головного управління Держпродспоживслужби м. Києва Олег Рубан.

Місце проведення заходу: вул. Лаврська, 4.

Акредитація представників ЗМІ триватиме до 9:00 21 листопада за тел.: (067) 433-42-50, Аліна Овчаренко.

 

Довідково.

У Києві щороку трапляється понад 100 аварійних ситуацій на великих каналізаційних колекторах. Окрім того, згідно зі статистичними даними, за майже 11 місяців цього року в столиці аварійні бригади «Київводоканалу» ліквідували близько 86 аварій на каналізаційних мережах. За цей період було здійснено 8579 виїздів. У середньому аварійна бригада ліквідовує до 30 засмічень на добу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]