Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців із Днем Гідності та Свободи

21 листопада 2017 року, 11:50

У час сьогоднішніх складних випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту нашої свободи – свободи від окупантів, від корупції, від несправедливості. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, вітаючи українців із Днем Гідності та Свободи.

«Сьогодні ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Рівно чотири року тому у цей день український народ розпочав боротьбу за вільну, незалежну, європейську Україну. Десятки і сотні тисяч українців вийшли на Майдан у Києві, на центральні площі в інших містах країни, щоби відстояти своє прагнення і право жити в демократичній європейській країні. Ми перемогли, але дуже дорогою ціною – ціною життів українських патріотів – Героїв Небесної сотні», – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що цього дня українці, насамперед, вшановують пам’ять тих, хто поклав своє життя на Майдані і на східних кордонах нашої держави, захищаючи нашу гідність, свободу і незалежність, відстоюючи право українців на життя у європейській демократичній державі.

«Сьогодні боротьба за нашу свободу триває. Вона продовжується не тільки на лінії фронту на Сході України, – а й на міжнародній арені, на різних політичних рівнях і майданчиках, – зазначив Віталій Кличко. – У час сьогоднішніх складних випробувань усім нам необхідно єднати зусилля для захисту нашої свободи – свободи від окупантів, від провокацій противника, від корупції в країні, від несправедливості. Ми повинні втілити необхідні реформи і побудувати сильну і успішну країну, в якій кожен буде жити гідно і вільно. І іншого шляху у нас немає», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]