Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко в Брюсселі говорив про Україну на зустрічі з президентом Європейської народної партії Джозефом Долем

23 листопада 2017 року, 12:20

 

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся в Брюсселі з президентом Європейської народної партії Джозефом Долем. Спілкування відбулося в рамках шостої зустрічі лідерів Європейської народної партії країн Східного партнерства, яка відбувається сьогодні в Брюсселі.

Віталій Кличко з Джозефом Долем обговорили геополітичні питання, які торкаються України, та ситуацію в Україні.

«Ми розраховуємо, що при подальшому розгляді і вирішенні питання щодо санкцій проти Росії – вони будуть продовжені. Це дуже важливо. Бо санкції мають ефект у стримуванні розгортання російської агресії на Сході України», – звернувся до президента ЄНП Віталій Кличко.

Також він зазначив, що Україна сподівається на підтримку європейськими інституціями її позиції у вирішенні питання миротворчого контингенту на Донбасі.

«Ми також обговорили ситуацію в Україні та зусилля, які повинна докласти наша країна для реформування системи управління, економічних перетворень. Всі європейські політики насамперед наголошують, що боротьба з корупцією в Україні слабоефективна, і це залишається ключовою проблемою для подальшого розвитку», – сказав у коментарі після зустрічі Віталій Кличко.

Мер столиці розповів президенту ЄНП про проекти та зміни, які сьогодні втілює Київ, та зусилля української столиці в залученні інвестицій.

Також на зустрічі з президентом Європейської народної партії йшлося про партійне будівництво. Джозеф Доль наголосив, що ЄНП завжди підтримуватиме політичні сили, які керуються ключовими європейськими цінностями і стандартами.

Про політичну ситуацію в Україні та головні напрями, на яких країна має зосередитися, щоб відбулися необхідні реформи та зміни, говорив Віталій Кличко у Брюсселі і з депутатом Європарламенту Елмаром Броком.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]