Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Зміни в роботі тролейбусних маршрутів № 92Н та № 93Н у ніч проти 24 листопада

23 листопада 2017 року, 16:20

У ніч проти 24 листопада вносяться зміни в рух нічних тролейбусних маршрутів № 92Н та № 93Н у зв’язку із заміною контактного проводу та тросовими роботами тролейбусної лінії на бульварі Тараса Шевченка та Інтернаціональній площі. Про це повідомляє КП «Київпастранс».

Так, з 01:10 до 04:10 відправлення та рух нічного тролейбусного маршруту № 92Н буде організовано:

•      від залізничного вокзалу «Південний» – вул. І. Огієнка – вул. В. Чорновола – вул. Січових Стрільців – вул. Овруцька – вул. Кирилівська – вул. Мостицька – вул. Наталі Ужвій – проспект Свободи;

•      з проспекту Свободи – вул. Наталі Ужвій – вул. Мостицька – вул. Кирилівська – вул. Овруцька – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – вул. І. Огієнка – залізничний вокзал «Південний».

Відправлення та рух нічного тролейбусного маршруту № 93Н з 00:20 до 05:20 буде організовано:

вул. Чорнобильська – проспект Перемоги – Повітрофлотський проспект – вул. Івана Огієнка – залізничний вокзал «Південний»» і в зворотному напрямку – вул. Івана Огієнка – Повітрофлотський проспект – проспект Перемоги, далі – за діючим маршрутом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]