Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Муніципальна охорона» забезпечить якісну охорону комунального майна – Геннадій Пліс

24 листопада 2017 року, 11:45

Ми очікуємо, що економічний ефект від створення комунального підприємства «Муніципальна охорона» буде позитивним. Однак, прибутковість для цього підприємства є другорядним завданням. Так перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс прокоментував виданню «Фокус» питання створення «Муніципальної охорони».

«Головне – висока якість охорони, надійність, а також працевлаштування та соціальний захист учасників АТО. Найкраще, що вони вміють робити, – це охороняти. І для них це одна з можливостей реалізувати себе», – переконаний перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що у вересні цього року Київрада підтримала створення комунального підприємства «Муніципальна охорона». Його основною метою є забезпечення належної охорони комунального майна киян.

«Створення «Муніципальної охорони» забезпечить якісну охорону комунального майна та, власне, киян. А крім того, дозволить створити робочі місця, зокрема для тих, хто повертається із зони конфлікту і хоче використовувати свої здібності задля суспільної користі», – підкреслив Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]