Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У рух нічних тролейбусних маршрутів № 92Н, № 93Н і тролейбусних маршрутів № 26, № 41 будуть внесені зміни

24 листопада 2017 року, 13:17

У рух нічних тролейбусних маршрутів № 92Н, № 93Н і тролейбусних маршрутів № 26, № 41 будуть внесені зміни. Про це повідомляють у КП «Київпастранс».

Так, у ніч проти 25 листопада, з 00:50 до 5:00, вносяться зміни у рух нічних тролейбусних маршрутів № 92Н, № 93Н і тролейбусних маршрутів № 26, № 41. Зміни вносяться в зв’язку з виконанням тросових робіт контактної мережі на тролейбусній лінії на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського.

Рух нічного тролейбусного маршруту № 93Н та тролейбусів маршруту № 41 закривається.

Тролейбуси маршруту № 26 курсуватимуть за маршрутом: «проспект Свободи – Інтернаціональна площа – станція метро «Дорогожичі».

Рух нічного тролейбусного маршруту № 92Н буде організовано зі змінами: залізничний вокзал «Південний» – просп. Перемоги – вул. Довженка – вул. О. Теліги – вул. Мельникова – вул. Оранжерейна – вул. Дорогожицька – вул. Вавілових – вул. Щусєва – вул. Стеценка – Інтернаціональна площа – вул. Гречка – вул. В. Порика – проспект Свободи.

Із проспекту Свободи маршрут № 92Н курсуватиме так: вул. В. Порика – вул. Гречка – Інтернаціональна площа – вул. Стеценка – вул. Щусєва – вул. Мельникова – вул. В. Чорновола – Повітрофлотський шляхопровід – залізничний вокзал «Південний».

Окрім того, у ніч проти 27 листопада, з 00:20 до 5:20, вносяться зміни у рух нічного тролейбусного маршруту № 93Н у зв’язку з заміною контактного проводу на тролейбусній лінії на б-рі Т. Шевченка.

Рух нічного тролейбусного маршруту № 93Н буде організовано так: вул. Чорнобильська – просп. Перемоги – просп. Повітрофлотський – вул. Івана Огієнка – залізничний вокзал «Південний»; у зворотному напрямку так: вул. Івана Огієнка – просп. Повітрофлотський – просп. Перемоги, далі – за постійною трасою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]